Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya

El Mercat Dins del recinte del Mercat hi trobareu la nostra botiga dedicada a tots els complements per a la jardineria. Des de aquest punt de venta el que es pretén és donar un òptim servei als professionals del sector com ara jardiners, botiguers, centres de jardineria i floristes perquè en un mateix espai es puguin proveir de tot el que necessiten des de les flors i plantes fins a les torretes, terres i adobs.

Oferim una amplia gama de torretes, de fang, de plàstic i de ceràmica. Etiquetes per marcar els preus en els gardens, tutors de molsa i de plàstic, celosies, minitanques i material de reg com polvoritzadors i regadores Tot el que sigui material d’ocultació com bruc, vímet, i canyissos i sobretot llavors de flor i horta i productes fitosanitaris (insecticides, fungicides, herbicides...) i adobs tant tradicionals com ecològics. També oferim terres i substrats són un dels complements més sol.licitats.

En el mateix mercat disposem d’un magatzem on s’hi te accés des de fora les instal·lacions del mercat que permet als nostres clients poder carregar el gènere amb molta facilitat alhora d’entregar gènere en grans quantitats.

El mercat està obert només als professionals del sector degudament acreditats, i el seu horari és el dilluns, dimecres i divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:00.

Copyright © Germinova 2011
Un web de TERRABIT