Llavors d'hortícola

LlavorFitó L'obtenció de la llavor és la primera pedra per construir una bona base per l'activitat agrícola, i és per això que des de Germinova donem molt importància a la qualitat i a la capacitat productiva de cada varietat, ja que els nostres clients són viveristes i pagesos professionals i necessiten servei, qualitat, garantia i disposar de les varietats més novedoses del mercat.
Tenim llavors d'horta recuperades tradicionals, llavors ecològiques i híbrides F1 de primera qualitat amb total garantia de germinació.

Shal Som un grup de comercials professionals formats en el sector agrari i amb una àmplia experiència. Estem en constant contacte amb els nostres clients de finques, explotacions i vivers. La nostre feina no acaba amb l'assessorament i la venta de la llavor sinó que fem un seguiment dels cultius per controlar els tractaments fitosanitaris,anàlisis del terra del cultiu, el reg i la post collita. Estem al costat del nostre client per tal que a la fi del procés obtingui un producte de qualitat pel consumidor final.

Malgrat la nostra venta majoritària és al viverista, també tenim una gamma de llavors amateur de flors i plantes, i d'hortícola per oferir la mateixa qualitat que als nostres clients professionals però en sobres de 5, 10 o 25 grams ideals per al consum domèstic. També tenim una àmplia gamma de gramínies i gespes, aromàtiques i medicinals, forratgeres i bulbs de primavera i tardor.

Copyright © Germinova 2011
Un web de TERRABIT