Garden Sant Pere

 

Garden Sant Pere Prop de Vilafranca del Penedès tenim ubicada la central. Al Polígon Industrial Sant Pere Molanta s'hi troba el Centre de Jardineria.

Les instal·lacions consten de 2.000m2 on trobem una gran camera frigorífica per la floristeria i un hivernacle juntament amb una gran zona exterior destinada a la venta de flors i plantes, bonsais, cactus, plantes d'interior i d'exterior, arbres fruiters, ceps i oliveres, així com tepes de gespa i gespa artificial.

També consta d'una àmplia zona d'exposició de testos de ceràmica, de fang, de plàstic, de gres, contenidors i una amplia gamma de decoració de la llar, planta artificial, i articles de regal.

En darrer lloc hi trobem el magatzem des d'on podem servir tot el necessari per l'agricultura des dels adobs, fitosanitaris, herbicides, insecticides domèstics, malles de sombreig i antigerminats, eines de pagès, material de reg, tisores pneumàtiques, maquinària agrícola, brucs i canyissos, llavors, substrats i material de protecció.

Quins serveis donem?

Els nostres jardiners i perits agrònoms són els encarregats de visitar als nostres clients a les seves finques per tal de donar un millor servei tècnic, ja sigui per consultes de plantació, anàlisis de terres, control de plagues, com plantació o manteniment de jardins.

En les nostres instal·lacions hi tenim un petit taller mecànic per tal de poder oferir solucions als nostres clients per reparacions de talla gespes, tisores, motocultors, màquines de sulfatar.

En l'àmbit de la floristeria tenim una gran camera de flors on els nostres clients poden escollir entre agafar-se ells mateixos les flors fresques sense arreglar-les en rams o bouquets per aquelles amants de les coses més senzilles, o demanar l'ajuda del nostre florista per tal de poder realitzar algun treball més elaborat.

Qui ve al nostre Centre de Jardineria?

En el garden hi conviuen des del client particular que és aficionat a les flors i plantes fins a empreses de jardineria, professionals del sector i propietaris d'extensions de vinya, fruiters o horta, com també petits pagesos de la comarca.

A tots ells els atenem amb la màxima professionalitat, donant un servei tècnic de qualitat, fent un seguiment a domicili de plagues si s'escau, fem dissenys de jardins, acompanyem el client al llarg de la compra intentant en tot moment oferir-li resposta als seus dubtes.

© Germinova 2012
Un web de TERRABIT